https://pooyasanatco.com/

مديريت هزينه هاي رستوران, روانشناسي رستوران داري, تجهيزات آشپزخانه صنعتي, راه اندازي رستورانصاحبان رستوران‌ها هميشه در تلاش هستند تا هزينه هاي رستوران خود را مهار کنند. رستوران ها بيشتر براي خريد و دستمزد کارگران هزينه مي‌کنند. با ا

7نکته مهم که به شما کمک مي کند هزينه هاي رستورانتان را مديريت کن

صاحبان رستوران‌ها هميشه در تلاش هستند تا هزينه هاي رستوران خود را مهار کنند. رستوران ها بيشتر براي خريد و دستمزد کارگران هزينه مي‌کنند. با انجام مراحل ذکر شده در اين مقاله، شما قادر خواهيد بود هزينه هاي خود را کنترل کرده و مشتريان خود را راضي نگه داريد. بعد از راه اندازي رستوران نوبت به مديريت رستوران است.

مراحل مديريت هزينه هاي رستوران

براي حفظ هزينه هاي رستوران خود، ابتدا بايد تعيين کنيد، که بيشتر سرمايه خود را در کجا خرج مي‌کنيد. مواردي مانند هزينه غذا، هزينه نيروي کار و ساير هزينه ها مانند بازاريابي، اجاره و غيره عوامل مؤثر در افزايش هزينه هاي رستوران هستند.

دو نوع هزينه مختلف براي رستوران وجود دارد:

هزينه ثابت: اين هزينه هايي است، که شما بدون در نظر گرفتن فروش هايي که انجام مي‌دهيد، بايد متحمل شويد، به عنوان مثال اجاره، مبلغ ثابتي که هر ماه بابت اجاره پرداخت مي‌کنيد.

هزينه غير ثابت: اين هزينه اي است که ثابت نيست، به عنوان مثال، قيمت مواد غذايي (بسته به فصل و توليد محصول تغيير مي‌کنند).

روش هاي مختلف مديريت هزينه هاي رستوران

راه اندازي و اداره رستوران نياز به تخصص و دقت دارد. همچنين بايد ويژگي هاي روانشناسي رستوران داري را در نظر بگيريد. بررسي هاي روانشناسي به شما در کنترل هزينه هاي رستوران کمک مي‌کند.

براي مديريت هزينه هاي رستوران موارد زير را در نظر بگيريد:

  • ضايعات مواد غذايي خود را مرتب کنيد.
  • منو را به صورت منظم تحليل کنيد.
  • محاسبه دوره اي هزينه غذا.
  • استخدام مناسب کارکنان.
  • بازاريابي هوشمندانه.
  • در مصرف انرژي صرفه جويي کنيد.
  • عاقلانه و هدفمند خرج کنيد.

1- ضايعات مواد غذايي خود را مرتب کنيد

براساس اعلام انجمن ملي رستوران ها، مقدار غذاي خورده نشده در رستوران ها در سال 2008 به ازاي هر مصرف کننده 390 دلار ارزش گذاري شده است. که اين تعداد بسيار بالايي است و در افزايش هزينه هاي رستوران نقش بسزايي دارد. شما مي‌توانيد، خسارتهاي زيادي را که رستوران ها به دليل هدر رفت زياد مواد غذايي با آن روبرو هستند، تصور کنيد.

دو دليل اصلي براي هدر رفتن مواد غذايي در صنعت رستوران ها براي کاهش هزينه هاي رستوران وجود دارد:

  • زياده روي در موجودي و عدم امکان استفاده به موقع از مواد اوليه
  • پر کردن بيش ازحد بشقاب ها. در اين صورت مهمانان قادر به اتمام آن ها نيستند.

براي جلوگيري از هدر رفت مواد غذايي و دور ريختن پول مي‌توانيد، از اين مراحل استفاده کنيد:

  • داشتن دفترچه دستورالعمل پخت: شما بايد يک چک ليست دستورالعمل پخت استاندارد درست کنيد. اين چک ليست پخت به عنوان مرجع براي شما به حساب مي‌آيد. اين مرجع بايد هميشه در اختيار آشپز باشد. ايجاد يک ليست دستور العمل پخت کمک مي‌کند، تا مقدار مواد اوليه لازم براي پخت و پز و اندازه آن به صورت کامل و دقيق مشخص شده باشد. با اين کار از هدر رفتن مواد اوليه جلوگيري مي‌کنيد.
  • کنترل موجودي با استفاده از فناوري: بررسي سطح موجودي و تاريخ انقضاء هر ماده اوليه به صورت دستي کار خسته کننده است. در عين حال امکان خطا نيز در آن زياد است. شما مي‌توانيد براي مديريت موجودي مواد اوليه خود و بررسي تاريخ انقضا آن ها از فناوري هاي موجود در بازار استفاده کنيد. رستوران هاي هوشمند اغلب از اين مرحله به درستي استفاده مي‌کنند.
  • بشقاب هاي غذا را بررسي کنيد: بشقاب هاي غذايي که به آشپزخانه برمي گردند را بررسي کنيد. اگر به طور مداوم غذا در آن ها اضافي باقي مي‌ماند، اين بدان معناست که شما بشقاب ها را بيش از اندازه پر مي‌کنيد. عدم تقسيم غذا به درستي منجر به هدر رفتن مواد غذايي مي‌شود و در نهايت هزينه بيشتري را نسبت به درآمد داريد.

2- منو را به صورت منظم تحليل کنيد

لازم است صاحبان رستوران به طور منظم منو را تجزيه و تحليل کنند. از بين بردن مواردي که عملکرد خوبي ندارند، يک حرکت عالي براي کنترل هزينه هاي رستوران شما است. ذائقه مشتريان به طور متناوب در حال تغيير است. ممکن است بعضي از غذاها در بعضي از زمان ها بيشتر مورد استقبال قرار گيرند. يا به طور مثال فصل ها نيز در تغيير ذائقه تاثير گذار هستند.

3- محاسبه دوره اي هزينه غذا

محاسبه هزينه مواد غذايي يک قدم بسيار مهم براي اداره يک رستوران موفق است، که نمي توانيد ناديده بگيريد. محاسبه مناسب هزينه غذا به شما کمک مي‌کند تا هزينه رستوران خود را به نحو احسن مديريت کنيد.

فرمول هزينه غذا با نشان دادن درصد هزينه تهيه يک بشقاب، به شما در تعيين هزينه صحيح غذا کمک مي‌کند.

هزينه غذا = هزينه کل مواد تشکيل دهنده / قيمت فروش

انواع مختلفي از هزينه هاي غذايي وجود دارد، که شما بايد هنگام محاسبه هزينه واقعي مواد غذايي به آنها توجه کنيد.

هزينه مستقيم: اين هزينه واقعي مواد غذايي است که به مواد تشکيل دهنده، مواد مصرفي و مواد دور ريختني تقسيم مي‌شود.

هزينه غيرمستقيم: اين هزينه تهيه مواد اوليه، هزينه کار و ساير هزينه هاي پشت پرده است.

هزينه دستور العمل: اين هزينه اي است که ميزان مصرف مواد اوليه را براي تهيه يک بشقاب خاص مشخص مي‌کند.

هزينه متغير: اين هزينه اي است که به دليل شرايط اقتصادي، بلاياي طبيعي و غيره در نوسان است.

قيمت فروش منو: اين قيمت نهايي است که مشتري براي بشقاب غذا پرداخت مي‌کند.

4- استخدام مناسب کارکنان براي کاهش هزينه هاي رستوران

زياده روي يا استخدام افراد اشتباه و نا مناسب به معناي اتلاف سرمايه است. اگر در رستوران خود رويداد يا مناسبتي داريد، هميشه مي‌توانيد براي کمک به کارمندان دائم خود، کارمندان موقت را استخدام کنيد. شما مي‌توانيد، کارکنان فعلي خود را عاقلانه مديريت کنيد و زماني که در آخر هفته ها مهمانان يا مشتريان بيشتري داريد از کارکنان موقت استفاده کنيد.

نکته مهم ديگري که بايد در هنگام مديريت هزينه هاي رستوران خود به خاطر داشته باشيد، اين است که افراد مناسب را استخدام کنيد و اطمينان حاصل کنيد که اهداف آنها با اهداف رستوران شما مطابقت دارد.

شما بايد بهترين کارآيي و محيط را براي کارکنان خود فراهم کنيد، تا آنها علاقه مند به کار کردن براي شما باشند و به فکر کار جديد نباشند. زيرا استخدام و آموزش نيروي جديد مورد نياز شما به زمان و منابع زيادي نياز دارد. همچنين تنها در صورت نياز اقدام به استخدام کنيد.

5- بازاريابي هوشمندانه

لازم نيست صدها ميليون تومان براي بازاريابي رستوران خود هزينه کنيد. چندين گزينه بازاريابي وجود دارد که نيازي به پرداخت پول نيست.

از بازاريابي الکترونيکي استفاده کنيد، با استفاده از سيستم عامل هايي مانند گوگل، فيس بوک، اينستاگرام و غيره براي بازاريابي رستوران خود اقدام کنيد. روشهاي سنتي بازاريابي مانند تبليغات روزنامه و غيره مي‌توانند هزينه بيشتري براي شما داشته باشند و هيچ گونه تضميني براي هدف گيري مخاطبان مناسب ايجاد نمي‌کنند.

هنگام بازاريابي آنلاين ، مي‌توانيد با هر مبلغي که دوست داريد، شروع کنيد و مخاطبان مورد نظر خود را هدف قرار دهيد. اين امر اطمينان مي دهد که شما پول را  بي رويه هدر نمي‌دهيد.

6- در مصرف انرژي صرفه جويي کنيد

عدم توانايي مديريت برق هوشمندانه مي‌تواند، منجر به افزايش هزينه رستوران شود. اين به معناي خاموش کردن چراغها در ساعات کاري رستوران نيست، بلکه بايد به دنبال گزينه هاي هوشمند ديگري مانند استفاده از چراغ هاي LED باشيد. اين نه تنها موجب صرفه جويي مي‌شود، بلکه به رفاه محيط زيست نيز کمک مي‌کند.

کاهش هزينه برق به شدت در کنترل هزينه هاي رستوران شما کمک مي‌کند. هنگامي که به آنها نيازي نداريد، چراغ ها را خاموش کنيد. قبل از اينکه روز شود، بررسي کنيد که آيا همه چراغ ها و ساير تجهيزات خاموش هستند.

به کارکنان خود صرفه جويي در انرژي را ياد دهيد و به آن ها بگوييد، اين صرفه جويي چقدر در کنترل هزينه هاي رستوران به شما کمک خواهد کرد.

7- براي کاهش هزينه هاي رستوران عاقلانه و هدفمند خرج کنيد

هر تصميمي که مي‌گيريد، براي شما هزينه دارد. بنابراين شما بايد از خود بپرسيد، که آيا اکنون زمان مناسب براي سرمايه گذاري است يا نه. غالبا صاحبان رستوران چيزهاي غير ضروري را که ممکن است، در آن زمان لازم نباشد خرج مي‌کنند. مي توانيد از چنين هزينه هايي اجتناب کنيد و در کاري که براي موفقيت رستوران خود لازم داريد، سرمايه گذاري کنيد. همچنين هنگام خريد تجهيزات رستوران دقت لازم را داشته باشيد.

نکاتي که در بالا ذکر شد به شما کمک مي کند، تا با هزينه دقيق از هزينه هاي رستوران خود مراقبت کنيد و از ادامه موفقيت رستوران خود اطمينان حاصل کنيد.

هنگام راه اندازي رستوران بايد به مسائل زيادي توجه داشت. انتخاب رنگ مناسب و انتخاب موسيقي مناسب مواردي کوچک اما مهم هستند که مي‌توانند به درآمد بيشتر شما کمک کند.

مجموعه تجهيزات آشپزخانه صنعتي و رستوران پويا صنعت سعي دارد با قرار دادن مقاله هاي مفيد در زمينه راه اندازي رستوران به شما کمک کند تا بتوانيد هر چه سريعتر رستوران خود افتتاح کنيد، فروش آن را به حداکثر برسانيد و هزينه هاي آن را کنترل کنيد.

شما مي‌توانيد آخرين اخبار و محصولات جديد شرکت را از طريق توييتر و اينستاگرام دنبال نماييد.

+ نوشته شده در  يکشنبه 24 شهريور 1398ساعت 16:58  توسط مجتهدزاده